Over ons

TopicA bestaat al sinds 1990. Ons bedrijf kan trots zijn op 25 jaar ervaring in grafische vormgeving: vormgeving van boeken (over kunst, geschiedenis, cultuur, zeevaart en familie- en bedrijfsgeschiedenissen) en vormgeving van tijdschriften, brochures, posters en huisstijlen.

TopicA is vertrouwd met een grote verscheidenheid aan opdrachten en opdrachtgevers, elk met hun specifieke wensen en eisen. We slagen er steeds weer in om in overleg met de klant en binnen de gestelde kaders, te komen tot een resultaat dat liefde voor het grafische vak uitstraalt. Elk project, groot of klein, krijgt de aandacht die het nodig heeft om mooi en uitnodigend te worden. Originaliteit, creativiteit, functionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Als wij een boek maken dan verzorgen wij graag het hele boek: het binnenwerk, het omslag, de schutbladen en eventuele extra's zoals leeslinten, cassettes etc. Belangrijk vinden wij dat de combinatie van lettertypes bij elkaar past, of dat we juist alle mogelijkheden van 1 lettertype laten zien. We vinden het leuk om gebruik te maken van nieuw ontworpen lettertypes (en daar zijn er zoveel van!), zowel met als zonder schreef. Functionaliteit en leesbaarheid blijven daarbij voorop staan.

Speciaal voor het schrijven van bedrijfsbrochures, bedrijfsgeschiedenissen en persoonlijke biografie├źn zijn wij nauw gaan samenwerken met een tekstschrijvers bureau, zodat wij u nu het hele traject kunnen aanbieden: van het schrijven tot een tastbaar boek.

Mocht u wensen hebben voor een huisstijl met website dan kan dat ook. TopicA heeft een samenwerkingsverband met Inline, een bureau voor webdesign. Wij kunnen u een huisstijl aanbieden die vervolgens ingepast wordt in een website. Zo bieden wij een totaalproduct aan.